Acció Cultural del País Valencià
 
Última setmana per a lliurar les signatures de la ILP per una ràdio i televisió públiques i en valencià
dimecres, 17 de setembre de 2014 14:22

El divendres 19 de setembre és l’últim per fer-nos arribar les signatures que tingueu, perquè el dilluns 22 s’han de lliurar a les Corts Valencianes.

Dimarts 16 vam fer un acte de recollida de signatures al Palau de Cerveró de València que va ser un èxit de participació i assistència: representants d’entitats, partits i sindicats ens van lliurar milers de signatures, que d’aquesta manera se sumen a les que ja tenim.

Ara cal que cap signatura es perda, i que ens feu arribar aquesta mateixa tots els plecs que tingueu.

Més...
 
Avui dimarts 16 de setembre, última recollida de plecs amb firmes
dimarts, 16 de setembre de 2014 09:40

Avui dimarts 16 de setembre, tindrà lloc al Palau de Cerveró de València l’últim lliurament de signatures a favor de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per una ràdio i televisió públiques i en valencià. Les persones fedatàries hauran de recopilar tots els seus fulls de signatures, tinguen poques o moltes firmes, per a entregar-los en l’acte convocat a les 19h de la vesprada en este emblemàtic edifici de la plaça de Cisneros 4 del centre de València.

Més...
 
Acció Cultural participa en la Diada de Catalunya
dilluns, 15 de setembre de 2014 09:00

Les delegacions de les juntes directives d’Òmnium Cultural, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i Obra Cultural Balear (OCB) –les tres entitats que juntes formem la Federació Llull- vam fer una ofrena conjunta al monument a Rafael de Casanova a Barcelona amb motiu de la Diada de Catalunya. En el cas d’ACPV, Eliseu Climent i Ferran Suay van ser els representants de la nostra associació en aquest acte.  

A més, tres autobusos organitzats per ACPV van donar resposta a la petició de molts socis que desitjaven participar també dels actes de la Diada.

Més...
 
 

 

 

 

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀCatalanitzador de Softcatalà

 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}