Acció Cultural del País Valencià
 
Acció Cultural es mobilitza demà amb Castelló per la Llengua per À Punt i TV3
divendres, 15 de desembre de 2017 09:50

Demà dissabte 16 tindrà lloc una concentració a Castelló de la Plana a les 18h pel ple funcionament d’À Punt i la reciprocitat amb TV3

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) fa a una crida a la societat castellonenca per donar el seu suport a la demanda de forma activa, per tal de garantir que efectivament puguem recuperar tots els nostres mitjans

En el quart aniversari del tancament de RTVV, i en el sisè del de les emissions de TV3 i Catalunya Ràdio al País Valencià, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) participarà, junt amb les associacions, sindicats i partits de Castelló per la Llengua, en la jornada convocada demà dissabte 16 de novembre a Castelló de la Plana amb el lema “Sense senyal, no sense veu: volem ja À Punt i TV3”.

La jornada s’emmarca en la commemoració de les Normes de Castelló, que cada any donen motiu a diferents activitats lúdiques i reivindicatives.

Més...
 
Elx clourà el Cicle de Joan Fuster amb una conferència d’Anna Esteve
dilluns, 11 de desembre de 2017 11:00

El Cicle de Joan Fuster es tancarà el proper dijous 14 de desembre a les 13h a l'Aula 6 de Edifici Atzavares del Campus d’Elx de la Universitat Miguel Hernandez.

La conferència 'Fuster assagista: l’anàlisi de la realitat' anirà a càrrec de d’Anna Esteve, Professora doctora del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant.

Més...
 
S’ha mort Carles Santos
dimarts, 5 de desembre de 2017 14:05

Ha mort Carles Santos, valencià universal, músic popular i alhora avantguardista, fidel al seu país, soci d'Acció Cultural i gran amic.

Ja enyorem el teu somriure, però ens resta la teua música

 
 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}