Acció Cultural del País Valencià
artculos tiles http://acpv.cat/cialis-generico.html para hacer frente http://acpv.cat/ensenyament/priligy.html a la disfuncin erctil
 
Emocionant primer concert de l’Any Tio Canya a València
divendres, 20 de gener de 2017 11:16

Ahir dijous 19 de gener va tenir lloc al Teatre Principal de València el primer concert d’homenatge a Al Tall i de celebració del 40 aniversari del Tio Canya. Els espectadors que vam omplir el teatre vam poder gaudir d’un magnífic espectacle, amb col·laboracions tan especials com Musicants, 6 veus per al poeta, Miquel Gil, Xiromita Trad Project, Pep Gimeno “Botifarra”, les corals de la Societat El Micalet, l'Eliana i Vinalesa o els versadors Apa i Teresa. Al Tall fou l’encarregat de tancar el concert. 

Més...
 
Acció Cultural us convida a commemorar l’Any Tio Canya
dijous, 19 de gener de 2017 10:34

Avui té lloc al Teatre Principal de València el primer concert d’homenatge a Al Tall i de commemoració de l’Any Tio Canya.

A continuació, tindran lloc els concerts d’Alacant i Castelló. Els tres concerts ofereixen una bona oportunitat per a gaudir de bona música, i són una iniciativa de la Falla Arrancapins a la que Acció Cultural s’ha sumat i dóna suport.

 
Comença el cicle de conferències "Premis Nobel de 2016"
dilluns, 16 de gener de 2017 10:34

L’Espai Ciència acull el Cicle de Conferències Premis Nobel 2016, amb la participació d’especialistes en Economia, Física, Química, Medicina i Literatura, durant aquest mes de gener, per a analitzar les contribucions a la ciència de les persones distingides amb aquests prestigiosos guardons l’any 2016. Les ponències són totes a les 19 hores, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, i es realitzaran els dies 16, 18, 23, 25 i 31.

Més...
 
ACPV us convida a la Marxa cívica commemorativa de l'incendi de Vila-real per l'exèrcit borbònic
dijous, 12 de gener de 2017 12:44

Serà el proper dissabte 14 de gener a les 19h. El 12 de gener de 16, les tropes borbòniques comanades pel comte de las Torres, que venien en retirada des de Sant Mateu, van arribar a les portes de Vila-real i van exigir als seus habitants el sotmetiment a Felip de Borbó, abandonant la fidelitat a Carles III, al qual havien jurat com a rei. Davant de la negativa dels vila-realencs a sotmetre's, les tropes borbòniques van atacar la vila i, malgrat la forta resistència dels seus habitants, la van assaltar i incendiar part de les seues vivendes, fent més de 250 morts i capturant nombrosos ciutadans, que es van endur com a hostatges.

Més...
 
 

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ
Catalanitzador de Softcatalà

 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}