Acció Cultural del País Valencià
 
Participa a la III Trobada #DosPuntZero
dimarts, 30 de setembre de 2014 13:46

Els pròxims 2 i 3 d’octubre tindrà lloc a l’Octubre CCC de la Ciutat de València la III Trobada Valenciana de Xarxes Socials. Més de 13 comunicacions  de temàtica diversa configuren el programa d’unes jornades gratuïtes de formació i debat.

Després de l’èxit de públic i la bona acollida i valoració de les dues edicions anteriors de les jornades #dospuntzero, l’ACV Tirant lo Blanc aposta per consolidar el format per tal de bastir una cita anual estable on de manera transversal s’analitze i es promoga el potencial de l’ús de les xarxes socials per a la normalització del valencià.

Més...
 
El BEA celebra el seu 30è aniversari
dilluns, 29 de setembre de 2014 14:09

El divendres 26 de setembre el Bloc d'Estudiants Agermanats (BEA), l'organització d'estudiants majoritària en la Universitat de València i que ara viu un procés d'implantació en la resta d'universitats i en els instituts valencians, va commemorar el seu 30è aniversari en un acte celebrat a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, amb la col·laboració d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV).

Més...
 
Ajornament de la III Trobada de la Xarxa d'Entitats del País Valencià
dijous, 25 de setembre de 2014 16:20

Els grups de treball que estan preparant les propostes i documentació per a debatre en la Trobada no han acabat la feina prèvia, de manera que de fer-se en la data inicialment prevista (aquest dissabte 27 de setembre) no podriem desenvolupar plenament l’ordre del dia. En atenció a això, i a la conveniència que cada reunió siga el màxim de profitosa possible, ajornem la III Trobada fins el dijous 9 d’octubre al mateix lloc (València, Octubre Centre de Cultura Contemporània) i hora (10h), per tal que, qui així ho vulga, puga dinar amb nosaltres per anar junts a la manifestació del 9 d’Octubre a València.

Més...
 
 

 

 

 

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀCatalanitzador de Softcatalà

 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}