Acció Cultural del País Valencià
 
Dimarts 16 de setembre, acte final de recollida de signatures per la ILP per una ràdio i una televisió públiques i en valencià
dimarts, 2 de setembre de 2014 10:11

La ILP ha superat ja les 50.000 firmes necessàries perquè les Corts puguen debatre la necessitat d’uns mitjans públics i en valencià, oberts a tota la ciutadania. No obstant això, encara són moltes les poblacions que reclamen poder firmar a favor de la iniciativa.

La Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per una ràdio i una televisió públiques i en valencià torna a la càrrega. El dia 1 de setembre va reprendre la campanya, amb la recollida de firmes en diverses poblacions després d’un mes d’agost en què s’ha fet una parada de descans per a les persones fedatàries. La ILP torna a tindre una agenda repleta d’activitats que servirà perquè la ciutadania puga expressar el seu desig de tindre uns mitjans de titularitat pública i en la llengua pròpia. De fet, encara són moltes les poblacions que reclamen la presència de fedataris per tal de recollir signatures. Rafaelguaraf, a la Ribera Alta; Biar, a l’Alt Vinalopó; i el Villar, a la comarca dels Serrans, són algunes de les primeres localitats on es reprén l’activitat en els primers dies de setembre.

Més...
 
Recollida de signatures per preservar El Palmerar d'Elx
dijous, 24 de juliol de 2014 12:06

Des del Casal d'ACPV d'Elx, conjuntament amb diversos col·lectius, s'ha començat una recollida de signatures per preservar un dels nostres patrimonis: El Palmerar, demanem una reunió del Patronat del Palmerar per avaluar la situació que estem sofrint i adopte les mesures més oportunes per a la salvaguarda del Palmerar. 

Més...
 
Ja tenim 50.000 signatures per una ràdio i televisió valencianes!
dimecres, 23 de juliol de 2014 10:34

Ja hem aconseguit superar les 50.000 firmes necessàries perquè la Iniciativa Legistativa Popular que contempla la creació d'una ràdio i televisió públiques en valencià es puga debatre a Les Corts. Per este motiu, donem les GRÀCIES als fedataris i fedatàries que ho heu fet possible. Gràcies per tot el temps que esteu dedicant a fer que esta ILP siga ja un èxit rotundi a intentar que el poble valencià torne a tindre garantits el dret a uns mitjans de comunicació públics i en valencià. 

Més...
 
 


 

 

 

 

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀCatalanitzador de Softcatalà

 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}