Acció Cultural del País Valencià
 
Actualitat
Fem balanç i teixíem aliances en el Dia dels Drets Lingüístics PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 5 de desembre de 2018 11:12

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) va celebrar el Dia dels Drets Lingüístics, dimarts 4 de desembre, amb un acte especial a la nostra seu social, a l'edifici Octubre, a València, amb tres ponents de luxe:

-Ferran Suay, vicepresident d'ACPV i president d'ELEN (Xarxa Europea per la Igualtat Lingüística, que aplega més d'un centenar d'associacions de pobles amb llengües minoritzades de 22 estats europeus, entre les quals Escòcia, Gal·les, Flandes, Bretanya, País Basc, minories alemanyes...).
-Paul Bilbao, secretari general de Kontseilua (Consell d'Organitzacions que Treballen per l'Euskara).
-Nathalie Torres, subdirectora general de Política Lingüística del Govern valencià.

Més...
 
Emotiu homenatge al Pare Riutort PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 3 de desembre de 2018 10:46

El dimecres 28 de novembre Acció Cultural del País Valencià (ACPV) va organitzar, amb la col·laboració del Grup de Rectors i Seglars del Dissabte i de l'Associació Josep Climent, un emotiu homenatge al Pare Riutort, pel seu treball de tota una vida en favor d'una església al servei de la llengua i el país.

En l'acte van prendre la paraula el professor de la Universitat de València i soci d'ACPV Josep Guia, el doctor enginyer industrial i també soci Joan Senent, el representant del Grup de Rectors i Seglars del Dissabte Honori Pasqual i el portaveu de l'Associació Josep Climent Avel·lí Flors.

Més...
 
Una delegació de la Junta Directiva d’ACPV es reuneix amb el President de Catalunya PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 27 de novembre de 2018 13:13

El treball conjunt en favor de la llengua i la cultura i la proximitat dels judicis als líders socials i polítics catalans centren la reunió

Una delegació de la Junta Directiva d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) formada per Joan Francesc Mira, president, Anna Oliver, tresorera, Toni Gisbert, secretari, i Marinela Garcia, vocal, es van reunir ahir dilluns 26 de novembre amb Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Masó, secretària general del Departament de Presidència, i Pere Cardús, assessor de polítiques estratègiques del president Torra.

Més...
 
Es presenta la plataforma-web "Valencià en xarxa" PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 23 de novembre de 2018 13:22

El passat dimarts 20 de novembre, Anna Gascón, de la secció d'Ensenyament d'ACPV; Vicent Ferrer, president d'Un Entre Tants i Joan Josep Pastor, responsable tècnic del projecte; van presentar la plataforma per a la promoció del valencià en tots els àmbits d’ús social i, sobretot, per una renovació constant, que ens situe al capdavant dels plantejaments més moderns, per a connectar amb les noves generacions i els sectors socials capdavanters.

Més...
 
Segona jornada de "Cultura i inclusió II" PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 23 de novembre de 2018 13:12

La segona jornada de "Cultura i inclusió II" continuà el dijous 22 de novembre. Pel matí es va realitzar un segon taller amb un nou grup d’estudiants de Secundària sobre diversitat i inclusió. I a les 19h tingué lloc la taula rodona titulada “València, ciutat refugi”, amb la participació de:

David Segarra, periodista i documentalista

Ariadna Maurí, tècnica de CEAR-PV en el projecte de l’Ajuntament de València “La nostra ciutat, el nostre refugi”

Neus Fàbregas, regidora de Cooperació Internacional i Migració de l’Ajuntament de València

Mar Sabè, representant de Proactiva Open Arms, l’ONG de rescat de refugiats del Mediterrani

Miquel Ramos, periodista

Més...
 
Pàgina 1 de 378
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}