Acció Cultural del País Valencià
 
Acció Cultural celebra un 9 d'Octubre intens
diumenge, 9 d'octubre de 2016 09:35
PDF Imprimeix Correu electrònic
Comparteix Compartir (Acció Cultural celebra un 9 d'Octubre intens) a FaceBook Compartir (Acció Cultural celebra un 9 d'Octubre intens) a Twitter Compartir (Acció Cultural celebra un 9 d'Octubre intens) a Google Bookmarks Compartir (Acció Cultural celebra un 9 d'Octubre intens) a La Tafanera Compartir (Acció Cultural celebra un 9 d'Octubre intens) a Meneame Compartir (Acció Cultural celebra un 9 d'Octubre intens) a Delicious
 

L'agenda inclou actes institucionals, premis a representants de l'entitat, una trobada amb socis i la manifestació

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) celebra avui un 9 d'Octubre intens. L'agenda de l'entitat inclou una gran diversitat d'actes:

10h. Palau de la Generalitat. Lliurament de la Distinció Generalitat 2016 Premi de les Lletres Valencianes a Joan F. Mira, president d'ACPV. Una representació de la Junta Directiva d'ACPV hi assistirà com a convidada.

 

-11,30h. Ajuntament de València. Una delegació de la Junta Directiva d'ACPV -encapçalada per la vicepresidenta Gemma Pasqual- assistirà a la recepció a l'Ajuntament, la baixada de la senyera i la processó posterior fins a l'estàtua a Jaume I al Parterre.

-13h. Ajuntament de Castelló de la Plana, saló de plens. El delegat d'ACPV a Castelló, Antoni Royo, rep el Premi Valencià de l'Any de la Fundació Huguet. El president d'ACPV i nou Premi de les Lletres Valencianes, Joan F. Mira, representarà la nostra entitat en l'acte, i acompanyarà el premiat.

-13h. Palau de la Generalitat. Una delegació de la Junta Directiva participarà en la recepció institucional de la Diada.

- 14h. Octubre Centre de Cultura Contemporània, València. A la seu central d'ACPV tindrà lloc un dinar de socis de l'entitat per a informar de les línies de treball d'ACPV i debatre-les amb els nostres socis, i celebrar la Diada amb l'actuació de Miquel Gil.

- 18h. València, Pl Sant Agustí. ACPV participarà en la manifestació convocada per la Comissió 9 d'Octubre, plataforma unitària que coordina la nostra entitat i que enguany és més unitària que mai, amb la participació de PSPV-PSOE. Compromís, Podem, EUPV, ERPV i Els Verds, a més de sindicats i associacions.

Acció Cultural convida els valencians i valencianes a gaudir de la Diada amb alegria i il·lusió, a acompanyar les institucions en els actes oficials i també la mobilització ciutadana, perquè junts hem de superar la corrupció, el malbaratament i el malgovern per construir un País Valencià de tots i treballar per aconseguir un finançament just que puga fer possible un futur amb benestar i igualtat.

Etiquetes:
 
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}