Acció Cultural del País Valencià
 
Acció Cultural contra la violència masclista
divendres, 6 de novembre de 2015 18:11
PDF Imprimeix Correu electrònic
Comparteix Compartir (Acció Cultural contra la violència masclista) a FaceBook Compartir (Acció Cultural contra la violència masclista) a Twitter Compartir (Acció Cultural contra la violència masclista) a Google Bookmarks Compartir (Acció Cultural contra la violència masclista) a La Tafanera Compartir (Acció Cultural contra la violència masclista) a Meneame Compartir (Acció Cultural contra la violència masclista) a Delicious
 

L'entitat crida a la societat a posicionar-se de forma clara i decidida

El secretari d'ACPV, Toni Gisbert, es va reunir amb la Coordinadora Feminista de València per a expressar el suport d'Acció Cultural a la convocatòria de Marxa contra les Violències Masclistes. A més d'informar als nostres socis i sòcies de la mobilització, vam posar la nostra seu, l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, com a punt de venda de tíquets per als autobusos de la Marxa.

La nostra entitat entén que la multiplicació de casos de violència de gènere implica un repte molt greu que la ciutadania, les associacions i les institucions hem d'afrontar, i en aquest sentit vol col·laborar amb totes les iniciatives i mobilitzacions que puguen ajudar a fer visible el problema i la seua gravetat, i la necessitat de solucions urgents.

ACPV crida a la societat en el seu conjunt a posicionar-se de forma clara i decidida en un problema que afecta tothom, dones i homes, siguen víctimes o no, perquè estem parlant de drets elementals des del punt de vista de respecte a la vida i a la lliure determinació de les persones a l'hora de decidir sobre la seua vida personal.

Etiquetes:
 
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}