Acció Cultural del País Valencià
 
Acció Cultural i la Universitat Jaume I de Castelló signen un acord marc de col·laboració
dijous, 23 de juliol de 2015 10:50
PDF Imprimeix Correu electrònic
Comparteix Compartir (Acció Cultural i la Universitat Jaume I de Castelló signen un acord marc de col·laboració) a FaceBook Compartir (Acció Cultural i la Universitat Jaume I de Castelló signen un acord marc de col·laboració) a Twitter Compartir (Acció Cultural i la Universitat Jaume I de Castelló signen un acord marc de col·laboració) a Google Bookmarks Compartir (Acció Cultural i la Universitat Jaume I de Castelló signen un acord marc de col·laboració) a La Tafanera Compartir (Acció Cultural i la Universitat Jaume I de Castelló signen un acord marc de col·laboració) a Meneame Compartir (Acció Cultural i la Universitat Jaume I de Castelló signen un acord marc de col·laboració) a Delicious
 

El rector de la UJI, Vicent Climent, i el president d’ACPV, Joan F. Mira, han signat el conveni marc de col·laboració entre la nostra entitat i la Universitat de Castelló amb l’objectiu de “cooperar en programes lingüístics i culturals d’ACPV” i d’impulsar “l’organització i realització d’activitats comunes relacionades amb la promoció cultural i/o lingüística”. 

ACPV ja va signar fa unes setmanes un acord marc semblant amb la Universitat d’Alacant, i té previst de fer-ho també amb la resta d’universitats. 

Aquests acords marc són producte de l’estreta dinàmica de col·laboració que ACPV i les universitats han endegat, i que va tenir com a resultat més visible el suport de les universitats valencianes al document “Per una nova i efectiva llei d’igualtat lingüística. Principis bàsics i àmbits d’actuació pràctica”. El document estableix el full de ruta que, amb l’aval acadèmic, fixa les bases per a una política lingüística possible propositiva i positiva, que ens permeta avançar en el camí de la igualtat lingüística real.

MÉS FOTOS DE L'ACTE

Etiquetes:
 
 
 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}