Acció Cultural del País Valencià
 
ACPV expressa el seu condol per la mort de Pasqual Batalla
dimecres, 14 de juny de 2017 13:03
PDF Imprimeix Correu electrònic
Comparteix Compartir (ACPV expressa el seu condol per la mort de Pasqual Batalla) a FaceBook Compartir (ACPV expressa el seu condol per la mort de Pasqual Batalla) a Twitter Compartir (ACPV expressa el seu condol per la mort de Pasqual Batalla) a Google Bookmarks Compartir (ACPV expressa el seu condol per la mort de Pasqual Batalla) a La Tafanera Compartir (ACPV expressa el seu condol per la mort de Pasqual Batalla) a Meneame Compartir (ACPV expressa el seu condol per la mort de Pasqual Batalla) a Delicious
 

ACPV ha perdut avui un soci de la nostra entitat, un amic i un valencià compromés amb la llengua, la cultura i el país: Pasqual Batalla, primer tinent d’alcalde de Vila-real, ha mort després d’una llarga lluita contra la malaltia.

Batalla ha estat una persona clau en totes les iniciatives que ACPV ha impulsat a Vila-real i comarca des del primer moment, sempre amb una col·laboració desinteressada i apassionada pel país. Gràcies al seu suport, també fou possible fer realitat el Casal Jaume I de Vila-real o, darrerament, que el Vila-real CF tornara a emprar el valencià en la megafonia de l’estadi durant els partits. Fer la llista de les iniciatives i campanyes només en l’àmbit cívic en les quals Batalla va participar activament, de manera pública o discreta, seria molt llarga, com també ho és el seu compromís polític, que el portà a ser primer tinent d’alcalde.

ACPV vol expressar públicament el seu condol a familiars i amics, i comunicar als nostres socis i simpatitzants aquesta trista notícia.

El soterrar tindrà lloc dijous 15 de juny a les 12h.

Etiquetes:
 
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}