Acció Cultural del País Valencià
 
La ILP per una ràdio i televisió públiques i en valencià arriba a les 45.000 signatures en només dos mesos
dijous, 3 de juliol de 2014 08:37
PDF Imprimeix Correu electrònic
Comparteix Compartir (La ILP per una ràdio i televisió públiques i en valencià arriba a les 45.000 signatures en només dos mesos ) a FaceBook Compartir (La ILP per una ràdio i televisió públiques i en valencià arriba a les 45.000 signatures en només dos mesos ) a Twitter Compartir (La ILP per una ràdio i televisió públiques i en valencià arriba a les 45.000 signatures en només dos mesos ) a Google Bookmarks Compartir (La ILP per una ràdio i televisió públiques i en valencià arriba a les 45.000 signatures en només dos mesos ) a La Tafanera Compartir (La ILP per una ràdio i televisió públiques i en valencià arriba a les 45.000 signatures en només dos mesos ) a Meneame Compartir (La ILP per una ràdio i televisió públiques i en valencià arriba a les 45.000 signatures en només dos mesos ) a Delicious
 

La ciutadania valenciana està tenint una resposta exemplar a la crida per uns mitjans de comunicació públics i en la llengua pròpia. En només dos mesos des que s’inicià la campanya s’han arreplegat 45.000 signatures.

El mes de juliol els fedataris continuaran amb una agenda ben plena d’actes per a continuar recollint firmes. L’objectiu és superar-ne les 50.000 exigides per la llei per a presentar esta iniciativa ciutadana davant les Corts. 

 

La Iniciativa Legislativa Popular per una ràdio i una televisió públiques i en valencià ha aconseguit recollir 45.000 signatures en només dos mesos, des que s’inicià la campanya ciutadana. D’esta manera, els promotors valoren molt positivament la resposta que ha donat la població fins ara, arreu de totes les comarques valencianes. És una evidència, allà on s’arrepleguen firmes, la voluntat de tota la ciutadania de participar activament per a posar en marxa uns mitjans de comunicació públics, capaços d’exportar la imatge dels valencians a l’exterior, que siguen font d’informació i d’entreteniment de qualitat, i que potencien l’ús del valencià com a llengua pròpia.  

L’últim gruix de signatures s’ha recollit en un acte que ha tingut lloc esta mateixa setmana al Centre Instructiu Musical de Benimaclet, a València, on els fedataris han fet entrega de centenars de plecs firmats. 

L’objectiu marcat pels mateixos promotors és depassar les 50.000 signatures necessàries per a superar l’exigència de la llei que permetrà dur la iniciativa ciutadana a les Corts, on s’hauria de debatre posteriorment. Per això, al llarg del mes de juliol, els fedataris continuaran presents en multitud d’actes; el primer d’ells, el pròxim dissabte en la gala de lliurament dels Premis de la Cartellera Túria, que en la seua vint-i-tresena edició se celebraran a l’Auditori Casa de Cultura de Burjassot.

Etiquetes:
 
 
 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}