Acció Cultural del País Valencià
 
L'Octubre CCC acollirà l'11é Congrés del Col·lectiu Lambda
dimecres, 28 de gener de 2015 18:31
PDF Imprimeix Correu electrònic
Comparteix Compartir (L'Octubre CCC acollirà l'11é Congrés del Col·lectiu Lambda) a FaceBook Compartir (L'Octubre CCC acollirà l'11é Congrés del Col·lectiu Lambda) a Twitter Compartir (L'Octubre CCC acollirà l'11é Congrés del Col·lectiu Lambda) a Google Bookmarks Compartir (L'Octubre CCC acollirà l'11é Congrés del Col·lectiu Lambda) a La Tafanera Compartir (L'Octubre CCC acollirà l'11é Congrés del Col·lectiu Lambda) a Meneame Compartir (L'Octubre CCC acollirà l'11é Congrés del Col·lectiu Lambda) a Delicious
 

Els pròxims 30 i 31 de gener, Lambda-col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, celebrarà el seu 11é Congrés a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, baix el lema "Unint forces, connectant lluites".

L'acte inaugural tindrà lloc el divendres 30 de gener a les 19:30 hores i en aquest participaran representants de diferents associacions, moviments socials, partits polítics i sindicats, als quals ens sumarem des del propi OCCC i des d’Acció Cultural del País Valencià.

 

La jornada del dissabte es dedicarà a debatre entre el voluntariat i les persones sòcies de l’associació les línies polítiques que marcaran les acciones de Lambda durant els pròxims dos anys, a més de decidir la nova executiva que dirigirà l’associació durant aquest període.

Des de Lambda desitgen que, tal i com diu el lema del seu congrés, puguen sumar als diferents moviments socials a la lluita pels drets de les persones LGTB, que malgrat els avanços legals, segueixen sent un col·lectiu força discriminat.

Etiquetes:
 
 
 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}