Acció Cultural del País Valencià
 
"Lúcid", Teatre valencià al Teatre Principal d'Alacant
dijous, 16 de febrer de 2017 12:10
PDF Imprimeix Correu electrònic
Comparteix Compartir ("Lúcid", Teatre valencià al Teatre Principal d'Alacant) a FaceBook Compartir ("Lúcid", Teatre valencià al Teatre Principal d'Alacant) a Twitter Compartir ("Lúcid", Teatre valencià al Teatre Principal d'Alacant) a Google Bookmarks Compartir ("Lúcid", Teatre valencià al Teatre Principal d'Alacant) a La Tafanera Compartir ("Lúcid", Teatre valencià al Teatre Principal d'Alacant) a Meneame Compartir ("Lúcid", Teatre valencià al Teatre Principal d'Alacant) a Delicious
 

ACPV i el Teatre Principal d'Alacant han arribat a un acord de col·laboració pel qual els socis i sòcies d'ACPV obtindran un descompte del 50% sobre el preu de les entrades en taquilla dels espectacles de Teatre Valencià que s'hi realitzen al llarg del present curs.

L'acord pretén donar un impuls a l'aposta decidida de la nova direcció del Teatre Principal per programar Teatre Valencià i en valencià a la ciutat d'Alacant.

 

Per adquirir les entrades posar-se en contacte amb ACPV al telèfon 965 205 667 (de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores) o per correu electrònic alacant@acpv.cat dos o tres dies abans de la representació.

Lúcid

Divendres 24 febrer de 2017 - 21.00 h
Direcció Artística i adaptació: Xavier Puchades
Repartiment: Verónica Andrés, Álvaro Báguena, Àlex Cantó, Arantzazu Pastor
Sinopsi.
Ara mateix, m'estic entrenant en la tècnica del somni lúcid. Sóc conscient del que somni, i ho puc dominar.
És una tècnica molt difícil. Es diu que alguns arriben a volar, a parlar idiomes...alemany, fins i tot...en el somni.
Avui a tornat la meua germana Lucrecia, reclamant alguna cosa que és seua, i meua. Feia 15 anys que no ens vèiem, però jo no era a casa. La meua mare, Teté, diu que Lucre ha arribat feta una fúria, vol el que és seu...!VOL EL QUE ÉS SEU!
Jo em dic Lluc i aqueix d'allí és Darío o Daro, o...
Preu: 15€ Butaca de Pati

 
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}