Acció Cultural del País Valencià
 
L’UJI posa el nom “Joan F. Mira” a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències Humanes i Socials
divendres, 29 de setembre de 2017 09:37
PDF Imprimeix Correu electrònic
Comparteix Compartir (L’UJI posa el nom “Joan F. Mira” a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències Humanes i Socials) a FaceBook Compartir (L’UJI posa el nom “Joan F. Mira” a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències Humanes i Socials) a Twitter Compartir (L’UJI posa el nom “Joan F. Mira” a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències Humanes i Socials) a Google Bookmarks Compartir (L’UJI posa el nom “Joan F. Mira” a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències Humanes i Socials) a La Tafanera Compartir (L’UJI posa el nom “Joan F. Mira” a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències Humanes i Socials) a Meneame Compartir (L’UJI posa el nom “Joan F. Mira” a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències Humanes i Socials) a Delicious
 

L’Aula Magna de la Facultat de Ciències Humanes i Socials portarà a partir d’ara el nom de «Joan Francesc Mira i Casterà», a proposta de la Facultat de Ciències Humanes i Socials i amb l’aprovació per unanimitat del Consell de Govern de l’UJI.

 

La inauguració oficial de l’Aula Magna Joan Francesc Mira va tenir lloc el dijous 28 de setembre, en un acte presidit pel rector, Vicent Climent, i la degana de la facultat, Rosa Agost, i que comptà amb la presència del president de l’AVL, Ramon Ferrer, i de diversos acadèmics, del delegat del president de l’IEC a Castelló de la Plana, Vicent Pitarch, del Delegat Territorial del President de la Generalitat, i d’una delegació de la Junta Directiva d’ACPV formada per Toni Gisbert, Tomàs Llopis i Maria Nebot, a més de socis de la nostra entitat i representats d’Escola Valenciana i del Centre Excursionista de Castelló.

Després dels parlaments, es descobrí la placa commemorativa a la mateixa Aula Magna i, posteriorment, s’inagurà l’exposició “Joan F. Mira. L’ofici de mirar i d’escriure”, del Museu d’Etnologia de la Diputació de València, amb un parlament de Francesc Cabanyes, en nom i representació del Museu.

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) celebra el merescut reconeixement al president de la nostra entitat, un dels escriptors de més prestigi i projecció de la nostra cultura. 

A més, a la Sala de Graus II de la Facultat s’ha inaugurat l’exposició sobre la figura de Mira titulada L’ofici de mirar i escriure.

 

Etiquetes:
 
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}