Acció Cultural del País Valencià
 
Milers de valencians en la manifestació del 9 d’Octubre
divendres, 10 d'octubre de 2014 10:10
PDF Imprimeix Correu electrònic
Comparteix Compartir (Milers de valencians en la manifestació del 9 d’Octubre) a FaceBook Compartir (Milers de valencians en la manifestació del 9 d’Octubre) a Twitter Compartir (Milers de valencians en la manifestació del 9 d’Octubre) a Google Bookmarks Compartir (Milers de valencians en la manifestació del 9 d’Octubre) a La Tafanera Compartir (Milers de valencians en la manifestació del 9 d’Octubre) a Meneame Compartir (Milers de valencians en la manifestació del 9 d’Octubre) a Delicious
 

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) va participar en la manifestació que el 9 d’Octubre va recórrer el centre de València, i que enguany va comptar amb una molt alta participació, al calor de l’horitzó del canvi social i polític que ja s’albira al País Valencià.

Toni Gisbert, secretari d’ACPV i portaveu de la Comissió 9 d’Octubre, va destacar el desig de participació i mobilització d’una ciutadania que ja no accepta resignadament la corrupció, l’autoritarisme, les polítiques antisocials i les agressions a la llengua i la cultura. En aquest sentit, som davant un canvi de cicle social i polític que significa qüestionar els fonaments de la transició, del bipartidisme i del model territorial de l’Estat espanyol que ens aboca a l’infrafinançament i la discriminació lingüística i cultural.

Ferran Suay, membre de la Junta Directiva d’ACPV, encapçala la pancarta que l’entitat va dur a la manifestació, amb el lema “Per la llengua i la cultura”, junt amb destacats socis de l’entitat com els escriptors els escriptors Pere Bessó, Francesc Mompó i Francesc Aledon, o representants dels Joves d’Acció.

Etiquetes:
 
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}