Acció Cultural del País Valencià
 
Nit de les lletres catalanes
dijous, 31 de gener de 2019 12:21
PDF Imprimeix Correu electrònic
Comparteix Compartir (Nit de les lletres catalanes) a FaceBook Compartir (Nit de les lletres catalanes) a Twitter Compartir (Nit de les lletres catalanes) a Google Bookmarks Compartir (Nit de les lletres catalanes) a La Tafanera Compartir (Nit de les lletres catalanes) a Meneame Compartir (Nit de les lletres catalanes) a Delicious
 

Dimarts 12 de febrer de 2019 a les 20.15h
Societat Coral el Micalet (Guillem de Castro, 73, València)

El 12 de febrer es farà una nova edició de la Nit de les Lletres Catalanes, que consistirà en la presentació de les novetats literàries d’aquells escriptors i escriptores que ho desitgen, un sopar popular i una mostra dels llibres presentats, que es podran adquirir amb la signatura dels autors.

 

Tots aquells que heu publicat algun llibre de qualsevol gènere literari durant l’any 2018 (o que l’acabeu d’editar) hi podreu participar en la presentació de les vostres obres. Quan confirmeu la participació, ens heu d’indicar el títol del llibre que presentareu i l’editorial on s’ha editat, abans de l’1 de febrer.

Per a la reserva del sopar hi ha temps fins al 8 de febrer i cal comunicar-ho a l'AELC a través del 93 302 78 28 o aelc@escriptors.cat.

Organitza: Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.
Ho patrocina: Institució de les Lletres Catalanes.
Hi col·laboren: Acció Cultural del País Valencià, llibreria Fan Set i Societat Coral El Micalet.

Etiquetes:
 
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}