Acció Cultural del País Valencià
 
Poble Nou Endins 2018 a Ontinyent
divendres, 19 de gener de 2018 09:35
PDF Imprimeix Correu electrònic
Comparteix Compartir (Poble Nou Endins 2018 a Ontinyent) a FaceBook Compartir (Poble Nou Endins 2018 a Ontinyent) a Twitter Compartir (Poble Nou Endins 2018 a Ontinyent) a Google Bookmarks Compartir (Poble Nou Endins 2018 a Ontinyent) a La Tafanera Compartir (Poble Nou Endins 2018 a Ontinyent) a Meneame Compartir (Poble Nou Endins 2018 a Ontinyent) a Delicious
 

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Ontinyent una nova edició del festival d’arts escèniques Poble Nou Endins. Organitzada per l’Associació veïnal del Poble Nou i el Casal Jaume I de la Vall d’Albaida, compta amb la col·laboració de Caixa Ontinyent, l’ajuntament de la ciutat i un destacat nombre d’entitats locals.

El festival, que ja arriba la seua quarta convocatòria, comptarà amb un recorregut poètic el divendres 19 i cinc espectacles a l’interior d’algunes cases del barri el cap de setmana, actuacions aquestes últimes que suposaran el plat fort del festival.

La inauguració tindrà lloc el divendres 19 de gener. El tema sobre el qual versarà en aquesta ocasió el recorregut poètic és: POETES ÀRABS VALENCIANS. I estarà amenitzat per EL REGALL amb música de tabal i dolçaina.

Les actuacions d’entre setmana seran gratuïtes mentre que per als espectacles del dissabte 20 i diumenge 21 cal adquirir, o bé un abonament complet per a assistir a totes les obres, o bé entrades específiques de cada actuació. Els preus són de 12 euros per abonament i de 3 euros per entrada específica, i es poden adquirir al Casal Jaume I de la Vall d’Albaida (carrer Ramon Llin, 10), al Centre d’Autoaprenentatge de Llengües en el CPFPA Sant Carles i a l’Acadèmia Maria Castro (carrer de Sant Antoni, 18).

Podeu trobar tota la informació sobre els diversos espectacles al tríptic adjunt i al web poblenouendins.blogspot.com

Etiquetes:
 
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}