Acció Cultural del País Valencià
 
Saludem l'estiu parlant de literatura i clàssics
dilluns, 13 de juliol de 2015 10:35
PDF Imprimeix Correu electrònic
Comparteix Compartir (Saludem l'estiu parlant de literatura i clàssics) a FaceBook Compartir (Saludem l'estiu parlant de literatura i clàssics) a Twitter Compartir (Saludem l'estiu parlant de literatura i clàssics) a Google Bookmarks Compartir (Saludem l'estiu parlant de literatura i clàssics) a La Tafanera Compartir (Saludem l'estiu parlant de literatura i clàssics) a Meneame Compartir (Saludem l'estiu parlant de literatura i clàssics) a Delicious
 

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i Acció Cultural del País Valencià (ACPV) van acomiadar el curs amb un acte d'homenatge a la literatura, en el marc de la campanya "Per una literatura universal en català", amb la participació de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, el passat divendres 10 de juliol.

 

La directora de la Institució va fer una passejada pels clàssics de la literatura, acompanyant els textos llegits o comentats amb fragments musicals i referències cinematogràfiques.

La xerrada, realitzada en l'àtic de l'edifici Octubre tot aprofitant que ja som a l'estiu, va anar seguida de la lectura d'una selecció de textos clàssics per part de l'actor Francesc Anyó, acompanyat pel músic Juli Mekànika.

MÉS FOTOS

Etiquetes:
 
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}