Acció Cultural del País Valencià
 
Segona conferència a Vila-real del cicle Economia i societat
dilluns, 18 de febrer de 2019 12:46
PDF Imprimeix Correu electrònic
Comparteix Compartir (Segona conferència a Vila-real del cicle Economia i societat) a FaceBook Compartir (Segona conferència a Vila-real del cicle Economia i societat) a Twitter Compartir (Segona conferència a Vila-real del cicle Economia i societat) a Google Bookmarks Compartir (Segona conferència a Vila-real del cicle Economia i societat) a La Tafanera Compartir (Segona conferència a Vila-real del cicle Economia i societat) a Meneame Compartir (Segona conferència a Vila-real del cicle Economia i societat) a Delicious
 

El passat divendres, dia 15 de febrer, es va celebrar la segona de les conferències del VIII cicle "Economia i societat" que organitzava el Casal de Vila-real d'Acció Cultural. La conferència, que es va celebrar al saló d'actes de la Caixa Rural d'aquesta població de la Plana Baixa, va anar a càrrec del secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu.

El conferenciant va ser presentat pel tinent d'alcalde i regidor d'Economia de Vila-real, Xavier Ochando. En la seua intervenció, Nomdedéu va fer un repàs de les diferents actuacions del seu departament per tal d'estimular l'ocupació en els diferents sectors de població, tant des del punt de vista de l'edat i l'experiència laboral com des del territorial.

La conferenciava anar seguida d'un interessant col.loqui, durant el qual el secretari autonòmic va respondre qüestions i consultes molt diverses per part dels participants.

Etiquetes:
 
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}