Acció Cultural del País Valencià
 
Terceres Jornades de Joves d'ACPV sobre Cultura i inclusió
divendres, 15 de febrer de 2019 13:03
PDF Imprimeix Correu electrònic
Comparteix Compartir (Terceres Jornades de Joves d'ACPV sobre Cultura i inclusió) a FaceBook Compartir (Terceres Jornades de Joves d'ACPV sobre Cultura i inclusió) a Twitter Compartir (Terceres Jornades de Joves d'ACPV sobre Cultura i inclusió) a Google Bookmarks Compartir (Terceres Jornades de Joves d'ACPV sobre Cultura i inclusió) a La Tafanera Compartir (Terceres Jornades de Joves d'ACPV sobre Cultura i inclusió) a Meneame Compartir (Terceres Jornades de Joves d'ACPV sobre Cultura i inclusió) a Delicious
 

Els dies 13, 14 i 15 de febrer han tingut unes jornades organitzades per Joves d'ACPV titulades "Cultura i Inclusió" que han contemplat tallers, reunions i debats. En total, al voltant de 200 joves han participat en el conjunt de les jornades. Els tallers adreçats als més joves han comptat amb la participació del grup de música en valencià Atupa, i les taules amb la dels responsables polítics electes (Isabel Lozano, regidora de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de València; Carme Murillo, regidora de Memòria Històrica de Massamagrell; Antoni Llorente, primer tinent d'alcalde de la Vall d'Uixò) i acadèmics (Vicent Flor, director de l'Institut Alfons el Magnànim de la Diputació de València; Sandra Obiol, professora de Sociologia de la Universitat de València) i el periodista Joan Canterero.

 

L'objectiu era analitzar la nova extrema dreta, debatre les respostes més eficaces per a combatre-la, i sobretot promoure el paper de la cultura com a factor d'inclusió enfront de les discriminacions. Perquè més enllà dels contextos socioeconòmics, que evidentment tenen el seu pes, no podem oblidar la importància dels valors a l'hora de conformar una societat.

La valoració no pot ser més positiva, ja que la participació ha superat, en el seu conjunt, les millors expectatives, i tant els tallers, com les reunions i les taules han estat molt dinàmiques i atractives per als joves, ajudant alhora a consolidar l'organització Joves d'ACPV i a donar-li visibilitat.

Etiquetes:
 
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}