Acció Cultural del País Valencià
artculos tiles http://acpv.cat/cialis-generico.html para hacer frente http://acpv.cat/ensenyament/priligy.html a la disfuncin erctil
 
Ens ha deixat Conxa Rovira, sòcia d’ACPV i amiga
dimarts, 25 d'octubre de 2016 12:14

L’escriptora i professora de Llengua i Literatura de l’IES Arabista Ribera de Carcaixent (la Ribera Alta), Conxa Rovira (Carcaixent, 1952), ha faltat. Rovira era sòcia d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i col·laboradora de l’entitat.

A més, s’havia distingit pel seu actiu compromís amb la llengua i la cultura, i el seu treball en l’àmbit de l’ensenyament. Va col·laborador amb Alfred Aranda en l’elaboració de materials didàctics publicats per Bromera, Anaya i Tàndem. L’any 2013 va guanyar el 20è Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida, amb Pecatta minuta (Bromera, 2014). En l’àmbit educatiu havia estat guardonada amb el Baldiri i Reixach. 

Més...
 
L'Octubre CCC acollirà el I Workshop de Democràcia i Participació
dimarts, 25 d'octubre de 2016 10:16

I Workshop de Democràcia i Participació València 4 i 5 de novembre de 2016 Octubre Centre de Cultura Contemporània

El I workshop de “Democràcia i Participació” és un congrés per posar de rellevància les diferents tendències i evolucions democràtiques i pràctiques que es produeixen al País Valencià, així com els diferents interessos que puguen anar desenvolupant-se a la societat i el món associatiu. Per totes aquestes raons, des de la Fundació Nexe i l’ACV Tirant lo Blanc (amb la col·laboració d'ACPV), volem posar de rellevància la necessitat de posar en pràctica aquelles experiències quotidianes de participació no només al nostre dia a dia, sinó també a les institucions que ens representen.

Més...
 
Taller d’obligacions legals i transparència
dilluns, 24 d'octubre de 2016 11:33

ACICOM, amb la col·laboració de l’assessoria CAS21 i Acció Cultural del País Valencià, organitza el Taller d’obligacins  legals i transparència per a associacions, el dia 24 d’octubre, de 18.30 a 20.30h., a les instal·lacions de l'Octubre Centre de Cultura Contemporània.

Aquest taller compta amb el suport de la Generalitat Valenciana i forma part del conjunt de taller formatius que està impartint la Xarxa d’Entitats del PV per a les associacions i entitats valencianes.

Més...
 
 

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀCatalanitzador de Softcatalà

 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}