Acció Cultural del País Valencià
 
L’Octubre CCC guardonat amb el Premi Pont del Mediterrani
divendres, 16 de novembre de 2018 10:43

L’associació Mostra Viva del Mediterrani, que organitza aquesta mostra des de fa sis anys, ha atorgat a Acció Cultural del País Valencià i el seu Octubre Centre de Cultura Contemporània de València el guardó d’honor Premi Pont del Mediterrani, per haver donat suport a Mostra Viva des dels seus inicis i haver realitzat a l’Octubre CCC tots aquests anys projeccions, exposicions, conferències, etc. El premi el va recollir Emili Payà, en nom de l’Octubre CCC, el passat 9 de novembre, en un acte celebrat al Centre del Carme de València.

Més...
 
Inaugurada l’exposició “Del tros al fragment” a l’Octubre CCC
dijous, 15 de novembre de 2018 00:00

El passat 14 de novembre es va inaugurar a l’Octubre CCC de València, amb gran assistència de públic, l’exposició “Del tros al fragment”. Són obres de Fernando Barrué, Mariona Brines, Fuencisla Francés, Pasqual Gomes, Martí Rom, Pablo Noguera, Joan Paton, Francisca Revert, Carmen Sánchez i Hans-Dieter Zingraff.

Més...
 
Èxit d’assistència en el concert simfònic d'Andreu Valor amb la Banda de Música de Pedreguer
dijous, 15 de novembre de 2018 12:36

El dissabte 10 de novembre el Casal Cultural Jaume I Pedreguer va organitzar en l’Espai Cultural de Pedreguer l’espectacle “Bandautòrium” amb Andreu Valor i la Banda Artístic Musical de Pedreguer. Un concert que va penjar el cartell d’entrades esgotades i on el públic va poder gaudir durant 2 hores d’aquest espectacle simfònic.

Més...
 
 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}