Acció Cultural del País Valencià
 
Acció Cultural se suma a la manifestació per un finançament just
divendres, 20 d'octubre de 2017 13:14

L'entitat s'alegra de l'extensió social de la reivindicació, i cridarà els seus socis i simpatitzants a participar-hi

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) fa molts anys que denuncia la situació d'infrafinançament que pateix el País Valencià i que reclama la necessitat de posar fi a aquest dèficit fiscal per a fer possible un model de societat del benestar i poder impulsar polítiques d'igualtat social, cultural i lingüística. El Govern espanyol desvia els recursos dels valencians en benefici propi, i això es tradueix en el maltractament sistemàtic als valencians: fa anys i anys que el corredor mediterrani està pendent, les nostres infraestructures (tren, aeroports, ports...) pateixen mancances molt greus, i no hi ha diners per a millorar l'educació, la sanitat o els serveis socials, per no parlar de l'abandó que pateix la cultura. I el Govern espanyol, al mateix temps, fa anys que fa promeses que mai compleix i tracta els valencians d'ignorants o ens menysprea clarament, com quan el ministre Montoro va pronunciar la desafortunada frase: "els valencians només saben plorar".

Més...
 
Dissabte 21 d'octubre arriba el Correllengua a Torrent
divendres, 20 d'octubre de 2017 12:29

El Correllengua és un programa d'activitats que Acció Cultural del País Valencià (ACPV) impulsa a tot el País Valencià durant els mesos de setembre i octubre per la promoció de la llengua i la cultura. D'una banda, el Correllengua es dedica cada any a l'obra i la figura de destacades personalitats de la nostra cultura. Enguany, el dediquem a l'Any Prudenci Bertrana (declarat com a tal per commemorar el gran autor del modernisme literari, amb obres tan destacades com ara Josafat) i a Joan Fuster (en el 25è aniversari de la seua mort), i és amb aquest motiu que hem editat auques i unitats didàctiques de cadascun dels nivells de primària, secundària i batxiller com a material per a treballar a l'aula amb l'objectiu de difondre els dos autors.

Més...
 
Continuen les activitats del Correllengua 2017 a Ontinyent
divendres, 20 d'octubre de 2017 10:28

El Correllengua és un programa d'activitats que Acció Cultural del País Valencià (ACPV) impulsa a tot el País Valencià durant els mesos de setembre i octubre per a la promoció de la llengua i la cultura. D'una banda, el Correllengua es dedica cada any a l'obra i la figura de destacades personalitats de la nostra cultura. Enguany, el dediquem a l'Any Prudenci Bertrana (declarat com a tal per commemorar el gran autor del modernisme literari, amb obres tan destacades com ara Josafat) i a Joan Fuster (en el 25è aniversari de la seua mort), i és amb aquest motiu que hem editat auques i unitats didàctiques de cadascun dels nivells de primària, secundària i batxiller com a material per a treballar en l'aula amb l'objectiu de difondre els dos autors.

Més...
 
 

 

 

 

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}