Acció Cultural del País Valencià
 
ACPV, Amnistia Internacional i ACARONAR organitzen un debat sobre els centres de menors
dijous, 22 de juny de 2017 10:51

Avui, a les 18h, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània

Les informacions recents sobre la situació que pateixen els menors internats en alguns centres ha provocat una preocupació social augmentada per l’ús polític de la problemàtica i la seua amplificació per part d’alguns mitjans de comunicació. Però el tema és important, tant en un sentit quantitatiu (perquè afecta a un nombre de menors i a un nombre de centres gens mensypreable) com sobretot qualitatiu (perquè estem parlant de temes molt greus, que a més afecten al sector més vulnerable de la nostra societat, i al que amb més cura hauríem d’atendre: els nostres menors).

Més...
 
#25JoanFuster
dimecres, 21 de juny de 2017 10:31

Avui fa 25 anys que va morir Joan Fuster. Us convidem a recordar-ho amb nosaltres a les xarxes socials amb hashtag #25JoanFuster

Al terrat, de tertúlia amb Joan Fuster

Dimecres 21 de juny a les 19.30h. al terrat de l'Octubre CCC

Commemorem els 25 anys de la seua mort posant sobre la taula alguns dels llibres amb-de-sobre Joan Fuster que recentment s'han publicat. 

Al terrat de l'OctubreCCC, tertúlia a la fresca amb Xavier Aliaga, Gonçal López-Pampló, Josep Lozano i Salvador Vendrell. 

Més...
 
Els XXVII Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians omplen l'Octubre
dimarts, 20 de juny de 2017 11:02

El divendres 16 de juny va tenir lloc l'acte de lliurament dels XXVII Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC), seu d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV). Organitzat per l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC), l'acte comptà amb la col·laboració i suport d'ACPV, i amb la participació de la consellera de Cultura de les Illes Balears, Fanny Tur, i la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó.

Més...
 
 

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ

 


lA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}