Facebook icon Twitter icon

Sentència de Tribunal Superior de Justícia valencià

 

El TSJ també dóna la raó a Acció Cultural

Els tribunals deslegitimen la persecució política i econòmica del president Camps contra ACPV
El Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià ha fet pública la seua sentència 1468/2012, referida al recurs 229/2008 interposat per Acció Cultural del País Valencià (ACPV) contra la decisió del Govern valencià de 3 de juliol de 2008 d’imposar una sanció de 300.000 € contra la nostra entitat alhora que se’ns ordenava el cessament de les emissions de TV3 al País Valencià, en relació al repetidor de Serra Perenxisa, que dóna cobertura a València ciutat i la seua àrea metropolitana.
Mes informació

Sentència del Tribunal Superior de Justícia

Podeu consultar la sentència completa del Tribunal Superior de Justícia des d'aquest enllaç

Us convidem a una ruta especial per la ciutat de València

 

Dissabte 26 de gener, 'Arrels i Fonaments'

Acció Cultural del País Valencià s’assenta sobre uns forts fonaments, que són també arrels del modern País Valencià.

A partir de referents bàsics i de la pròpia història de l’entitat cívica oferim un itinerari exclusiu per a socis on visitarem el llocs on estan els símbols clau de la nostra història i llegirem textos de Carles Salvador, Sanchis Guarner, Vicent Andrés Estellés, Joan Fuster, J. F. Mira, etc...per finalitzar a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània.
Ens acompanyaran el nostres col·laboradors Alfons Llorenç i Vicent Moreno.

Dissabte 26 de gener, eixida a les 10:00h. des de la porta principal de l'Ajuntament de València.

Per a socis d’ACPV la visita serà GRATUÏTA i per a no socis tindrà un preu de 5€, en qualsevol cas serà imprescindible inscriure's prèviament abans del 25 de gener al correu info@acpv.cat.

Més informació

Concerts al Teatre de la Unió Musical de Llíria

 

Carles Dènia i Obrint Pas (Acústic) actuaran a Llíria

Un grup d'associacions de la comarca, entre les quals es troba el Casal d'ACPV del Camp de Túria, organitza un cicle de dos concerts a l'auditori de la Unió Musical de Llíria
Carles Dénia - dissabte 26 de gener a les 22'30h
Obrint Pas en acústic - dissabte 23 de març a les 19h

Preu entrades:
Carles Dénia - 7€
Obrint Pas - 12€
Carles Dénia + Obrint Pas - 15€

Més informació i punts de venda d'entrades

Concerts a l'Octubre CCC de València

 

Arthur Caravan + Hugo Mas, divendres 25 de gener

Divendres 25 de gener, a les 19:00 h, a l'Octubre CCC de València.

 Preu de l'entrada 3€, amb CD 10€.

Concert organitzat per Arthur Caravan

Més informació

 


121dB + Sant Gantxo
, dissabte 26 de gener

Dissabte 26 de gener, a les 18:30 h, a l'Octubre CCC de València.

121dB presenta el seu nou disc Leshoto 

Sant Gatxo
 presenta el seu nou disc Llum 

Entrada + beguda + tapa: 
- Preu general: 7€ 
- Amb carnet universitari: 4€ 
Venda anticipada a través de Ticketea i a la taquilla de l'Octubre CCC a partir de les 17.00h.

Concert organitzat per Pro21 amb la col·laboració del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València

Concert solidari Per la Revolta amb Ca Revolta

 

ACPV amb Ca Revolta

Acció Cultural recomana als seus socis i simpatitzants el concert organitzat per Ca Revolta amb el doble objectiu de fomentar la cultura en català a la ciutat de València i, alhora, ajudar econòmicament una iniciativa tan important com l’espai de llibertat que aporta a la ciutat Ca Revolta.
ACPV comparteix amb Ca Revolta una llarga història de complicitat i treball conjunt, i en aquest sentit les dues entitats tenim signat un conveni de col·laboració ja que compartim “com a objectiu comú contribuir al manteniment dels espais de llibertat creativa, d’expressió i de participació social i ciutadana, especialment tots aquells que es despleguen en la llengua pròpia d’aquest territori, la llengua catalana”, tal com diu el text del conveni. 

Així que us animem a gaudir d’una nit de bona música i ajudar al sosteniment de “la utopia que ens serveix per a no quedar-nos en l’estret marc del que sembla possible”, com s’autodefineix Ca Revolta.

El preu de les entrades és de 15 euros anticipades i de 20 euros en taquilla el dia del concert.
JA NO QUEDEN ENTRADES A LA VENDA A EL CUC, CA BASSOT, TERRA I CA REVOLTA.
NOMÉS LES PODEU ADQUIRIR A TRAVÉS DE: www.entradas.com

#Primavera Valenciana

 

Concert en benefici dels processats i expedientats per la #PrimaveraValenciana

Divendres 15 de febrer, a les 22:00 h, al Palau de Congressos de València. Les donacions serviran per a pagar les despeses de la trentena de causes encara pendents de judici. Invitacions i donacions al web de Verkami

Secció d'Ensenyament d'ACPV

 

Curs de Dinàmica de Grups i acció tutorial a Secundària

La Secció d’Ensenyament d’Ensenyament d’ACPV i el Centre Carles Salvador veuen la necessitat d’oferir al professorat de secundària ferramentes per tal de millorar la seua tasca docent. En aquest marc s’ha plantejat aquest curs, en col·laboració amb la Universitat de València.  

Destinataris: Professorat de secundària en especial aquell que té assignades funcions de tutoria de grup, i que fa l’ensenyament en valencià. 

Dates: 11, 13 de febrer de 2013 (18 a 21 h) , 15 de febrer de 2013 (de 17,30 a 21 h.);  16 de febrer (de 9,30 a 14 h.) ; 18 i 20 de febrer (18 a 21 h)

Programa i inscripcions

Octubre Centre de Cultura Contemporània de València

 

L'Octubre CCC atorgarà un premi especial al millor curtmetratge en llengua catalana al II Festival de curtmetratges K-Lidoscopi

L´Associació Cultural K-Lidoscopi de Cullera (València) convoca la II edició del seu Festival de Curtmetratges, que tindrà lloc en aquesta localitat del 24 al 27 d´abril de 2013. Amb la col·laboració de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València, s´atorgarà un premi especial al millor curtmetratge en llengua catalana.
El termini de presentació de les obres és el proper 15 de març. Més informació al blog del festival: klidoscopicurts.blogspot.com.es

Descarrega't l'agenda de l'OCCC del mes de gener en PDF

Descomptes per a sòcies i socis d'ACPV al Teatre Micalet

 

Promoció 2 entrades al 25% del 17 al 20 de gener en l'espectacle 'EUFORIA'

Última oportunitat!!

Si voleu beneficiar-vos d'esta promoció envieu-nos un email a comunicacio@teatremicalet.org amb el vostre nom i cognoms. Podeu consultar els horaris i preus al web www.teatremicalet.org

EUFÒRIA és un espectacle d’autoajuda col·lectiva on dos actors, en continua interacció amb el públic, tractaran de salvar als espectadors de la depressió en la qual estem immersos per culpa de la crisi econòmica.

Més informació


Promoció 2x1 dijous 24 de gener en l'espectacle 'HARKET [PROTOCOLO]'

A HARKET [PROTOCOLO], es mostra com Cristina Harket viu dins d’un búnquer amb la sola companyia d’un sistema d’intel•ligència artificial del qual només sentim la seua veu i veiem dades a través de la seua interface gràfica.
Confirmeu-nos la vostra assistència a comunicacio@teatremicalet.org amb el vostre nom i cognoms per al dia 24 de gener. Promoció només vàlida per a eixe dia, no acumulable amb altres descomptes i en funció de l'aforament.
L'espectacle és a les 20h i són dos entrades a 15 €. Més informació a www.teatremicalet.org

Més informació