Facebook icon Twitter icon

Consulta sobre la reobertura dels repetidors de TV3 al País Valencià

 

Els socis voten majoritàriament a favor de la reobertura

El Govern valencià encara no ha retornat a ACPV els diners pagats per l'entitat de la primera multa
Després de la sentència del Tribunal Suprem que el passat mes de desembre va donar la raó a Acció Cultural del País Valencià (ACPV) en el sentit que la Generalitat valenciana mai no ha tingut potestat per a sancionar-nos per les emissions de TV3 al País Valencià, i que va anul·lar l’expedient administratiu imposat contra l’entitat pel president Camps, la Junta Directiva d’ACPV es va reunir de forma extraordinària el dia 19 de desembre per a valorar el pronunciament del tribunal i les seues implicacions. Mes informació

Club de Viatges d’Acció Cultural

 

Presentem el Club de Viatges d’Acció Cultural

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha signat un conveni de col·laboració amb l’agència Esplai.com Viatges amb l’objectiu, d’una banda, d’oferir un programa de viatges, excursions i visites (al País Valencià, la resta dels Països Catalans i a tot el món) pensats des d’una perspectiva de promoció de la nostra llengua i descobriment de la nostra cultura (en un programa coordinat per Alfons Llorenç) i, d’una altra banda, crear una via d’ingressos per a l’entitat (ja que segons el conveni, una part dels beneficis aniran destinats a Acció Cultural).

D’aquesta manera, us presentem el Club de Viatges d’ACPV, que combina la professionalitat de l’experiència d’Esplai.com Viatges, el caràcter cultural i el suport efectiu a l’entitat. 

Així, podeu gaudir d’una oferta que us ofereix una garantia i alhora col·laborar amb Acció Cultural. Estigueu atents, doncs, a les propostes que us anirem fent arribar.

Dissabte 26 de gener, 'Arrels i Fonaments' ruta especial per la ciutat de València.

Eixida a les 10:00h. des de la porta principal de l'Ajuntament de València. Per a socis d’ACPV la visita serà GRATUÏTA i per a no socis tindrà un preu de 5€, en qualsevol cas serà imprescindible inscriure's prèviament abans del 25 de gener a les 12:00h. al correu info@acpv.cat.

Més informació

Concerts al Teatre de la Unió Musical de Llíria

 

Carles Dènia i Obrint Pas (Acústic) actuaran a Llíria

Un grup d'associacions de la comarca, entre les quals es troba el Casal d'ACPV del Camp de Túria, organitza un cicle de dos concerts a l'auditori de la Unió Musical de Llíria.

Carles Dénia - dissabte 26 de gener a les 22'30h

Obrint Pas en acústic - dissabte 23 de març a les 19h

Preu entrades:
Carles Dénia - 7€
Obrint Pas - 12€
Carles Dénia + Obrint Pas - 15€
Més informació i punts de venda d'entrades

Concerts a l'Octubre CCC de València

 

Arthur Caravan + Hugo Mas, divendres 25 de gener

Divendres 25 de gener, a les 19:00 h, a l'Octubre CCC

Entrada: 3 euros 
Entrada + CD ‘Atles enharmònic’: 10 euros 

*Concert organitzat per Arthur Caravan

Més informació

 


121dB + Sant Gantxo
, dissabte 26 de gener

Dissabte 26 de gener, a les 18:30 h, a l'Octubre CCC

121dB presenta el seu nou disc Leshoto 

Sant Gatxo
 presenta el seu nou disc Llum 

Entrada + beguda + tapa: 
- Preu general: 7 euros 
- Amb carnet universitari: 4 euros
Venda anticipada a través de Ticketea i a la taquilla de l'Octubre CCC a partir de les 17.00h.

*Concert organitzat per Pro21 amb la col·laboració del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València

#Primavera Valenciana

 

Concert en benefici dels processats i expedientats per la #PrimaveraValenciana

Divendres 15 de febrer, a les 22:00 h, al Palau de Congressos de València. Les donacions serviran per a pagar les despeses de la trentena de causes encara pendents de judici. Invitacions i donacions al web de Verkami

Comarques

 

II Cicle de Conferències sobre economia i societat a Vila-real

Divendres 1 de febrer a les 19.30h. comença el II Cicle de Conferències sobre economia i societat amb la conferència de Santiago Vilanova sobre la crisi economica actual a la Sala de conferències de la Caixa Rural de Vila-real. Mes informació

Presentació d'Una fabulosa mentida a Carcaixent

Divendres 8 de febrer a les 19.30h. al Casal d'ACPV de Carcaixent Pepa Úbeda presentarà el seu llibre Una fabulosa mentida.
Mes informació

Agenda d'activitats del Bloc de Progrés de l'Alcúdia per al 2013

Dijous 24 de gener, Sopar i Cinema: “Operació Garzón”
Dissabte 26 de gener, Senderisme. El castell i la creu (La Costera)

Programa d'activitats
 

Secció d'Ensenyament d'ACPV

 

Curs de Dinàmica de Grups i acció tutorial a Secundària

La Secció d’Ensenyament d’Ensenyament d’ACPV i el Centre Carles Salvador veuen la necessitat d’oferir al professorat de secundària ferramentes per tal de millorar la seua tasca docent. En aquest marc s’ha plantejat aquest curs, en col·laboració amb la Universitat de València. 
Destinataris: Professorat de secundària en especial aquell que té assignades funcions de tutoria de grup, i que fa l’ensenyament en valencià.
Dates: 11, 13 de febrer de 2013 (18 a 21 h) , 15 de febrer de 2013 (de 17,30 a 21 h.);  16 de febrer (de 9,30 a 14 h.) ; 18 i 20 de febrer (18 a 21 h)

Programa i inscripcions

 

II Jornada d’Intercanvi d’Experiències Pedagògiques entre els territoris de parla catalana

Acció Cultural us convida a la II Jornada d’Intercanvi d’Experiències Pedagògiques entre els territoris de parla catalana 

Amb aquest títol, el divendres 1 i el dissabte 2 de febrer de 2013 tindrà lloc a Tarragona la segona edició d’una important iniciativa arran de la primera experiència, celebrada fa dos anys, entorn de l’intercanvi d’experiències pedagògiques dels diferents territoris de llengua catalana, organitzades temàticament entorn d’un tema central, que enguany és “Ensenyar a llegir avui”. 

Programa

Octubre Centre de Cultura Contemporània de València

 

L'Octubre CCC atorgarà un premi especial al millor curtmetratge en llengua catalana al II Festival de curtmetratges K-Lidoscopi

L´Associació Cultural K-Lidoscopi de Cullera (València) convoca la II edició del seu Festival de Curtmetratges, que tindrà lloc en aquesta localitat del 24 al 27 d´abril de 2013. Amb la col·laboració de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València, s´atorgarà un Premi especial al millor curtmetratge en llengua catalana.
El termini de presentació de les obres és el proper 15 de març.
Més informació al blog del festival: klidoscopicurts.blogspot.com.es

Descarrega't l'agenda de l'OCCC del mes de gener en PDF

Preus especials per a sòcies i socis d'ACPV

 

7é Seminari Debat d'Idees Valencianistes de l'ACV Tirant lo Blanc

L'ACV Tirant lo Blanc, en col·laboració amb la Fundació Nexe organitza una nova edició, la setena, d'aquest Seminari Debat d'Idees Valencianistes que com a principal novetat enguany incorporarà diverses sessions amb un tàndem de ponents per tal de fer més plural i amples les visions recollides.
La setena edició del Seminari Debat d'Idees Valencianistes tindrà lloc al Campus de Blasco Ibáñez de la Universitat de València  tots els dimecres lectius entre el 13 de febrer i el 24 d'abril. Un total de 8 sessions dedicades al debat valencianista des de perspectives ben diverses i amb un equip de ponències de luxe que podeu conèixer al següent vídeo.

Els socis d'ACPV tenen la possibilitat d'inscriure's amb un preu molt especial i simbòlic.

Programa i inscripcions

Descomptes per a sòcies i socis d'ACPV al Teatre Micalet

 

25% de descompte del 25 de gener al 3 de febrer en 'HARKET [PROTOCOLO]'

A HARKET [PROTOCOLO], es mostra com Cristina Harket viu dins d’un búnquer amb la sola companyia d’un sistema d’intel·ligència artificial del qual només sentim la seua veu i veiem dades a través de la seua interface gràfica.

Confirmeu-nos la vostra assistència a comunicacio@teatremicalet.org amb el vostre nom i cognoms. Més informació a www.teatremicalet.org

Més informació