Facebook icon Twitter icon
 
 

Acció Cultural necessita la vostra ajuda!

Col·laboreu en el verkami “Cultura en Acció!” i ajudeu a Acció Cultural a fer front a la multa del Govern espanyol per les emissions de Catalunya Ràdio per tal que l’entitat puga desenvolupar el programa d’activitats i mobilitzacions socials en un curs tan important per al futur del País Valencià. Entre tots hem de col·laborar en fer possible el País Valencià que volem i que cada dia és més possible !

Altres formes de fer la teua aportació económica:
En cas que no pugueu fer una aportació amb targeta bancària o PayPal i vulgueu contribuir, podeu fer una transferència al següent número de compte bancari especificant en el concepte CULTURA EN ACCIÓ i el vostre nom i cognoms:
IBAN - ES48 2100 0700 1202 0029 4927

Comptem amb tu per a fer-ho possible!

 
 
 
 

L’artista argentino-alemanya Marta Hofmann se suma al nostre Verkami amb el regal de tres obres pròpies que són ofertes com a recompensa per als mecenes. Marta Hofmann va ser una gran amiga, deixeble i col·laboradora del fotomuntador valencià Josep Renau durant el seu exili al Berlín comunista.
Més informació

 

L’any 2006, i en exclusiva per a Acció Cultural del País Valencià, el pintor Manuel Boix (l’Alcúdia, 1942) va “inventar” la cara del general Joan Baptista Basset. No era la primera vegada que aquest il·lustrador, gravador i escultor s’havia apropat a alguns dels personatges cabdals de la nostra història per a recrear-los i posar-los en valor. Més informació