Facebook icon Twitter icon
 

Acció Cultural necessita la vostra ajuda!

Col·laboreu en el verkami “Cultura en Acció!” i ajudeu a Acció Cultural a fer front a la multa del Govern espanyol per les emissions de Catalunya Ràdio per tal que l’entitat puga desenvolupar el programa d’activitats i mobilitzacions socials en un curs tan important per al futur del País Valencià. Entre tots hem de col·laborar en fer possible el País Valencià que volem i que cada dia és més possible !

Altres formes de fer la teua aportació económica:
En cas que no pugueu fer una aportació amb targeta bancària o PayPal i vulgueu contribuir, podeu fer una transferència al següent número de compte bancari especificant en el concepte CULTURA EN ACCIÓ i el vostre nom i cognoms:
IBAN - ES48 2100 0700 1202 0029 4927

Comptem amb tu per a fer-ho possible!

 
 
 
 
 
 

Acció Cultural amb la Plataforma pel Drets Lingüístics

La Plataforma pels Drets Lingüístics presenta el seu Informe anual

La llengua pròpia dels valencians pateix una greu i creixent situació de discriminació, a causa bàsicament de raons d'ordre polític: les mesures antivalencianes de l'actual Govern autonòmic del PP, el no respecte dels drets lingüístics dels valencians a ser atesos en la seua llengua per l'administració pública o la persecució a entitats com ACPV, amb la imposició de multes per l'emissió del senyal de TV3 i Catalunya Ràdio, dibuixen un escenari de conflicte creat i mantingut artificialment per un Govern que no defensa els interessos dels valencians.  Més informació

 

Acció Cultural commemora l’aniversari del tancament de RTVV

Taula redona i inauguració de l’exposició “La nit més fosca. La mirada dels fotoperiodistes al tancament de TVV”

Divendres 28 de novembre, el dia anterior a l’aniversari del tancament de les emissions de RTVV per una ordre del president Alberto Fabra, va tenir lloc a la seu central d’ACPV, l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, a València, la inauguració de l’exposició “La nit més fosca. La mirada dels fotoperiodistes al tancament de TVV”Més informació

Dissabte 29 de novembre, va tenir lloc l’acte central de commemoració del tancament, en la plaça de Manises de València, organitzat pel Comité d’Empresa de RTVV. El secretari d’ACPV va representar la nostra entitat, junt amb els dirigents polítics Ximo PuigEnric Morera i Ignasi Blanco (de PSPV, Compromís i EUPV, respectívament), i els representants dels sindicats UGT, CCOO i Intersindical, i Escola Valenciana.

 

El quartet de corda A Piacere continua amb el cicle Haydn a l'Octubre

Dijous 4 de desembre a les 19.30h. a l'OCCC

El quartet de corda A Piacere presenta el segon concert del cicle "Haydn, els orígens" 

Programa: 

--J. Haydn (1732-1809): Quartet de corda op. 33 núm. 2 "La broma"
--Fanny Mendelssohn (1805-1847): Quartet de corda en Mi bemol Major 

A Piacere són Anna Requena i Miguel Ángel López (violins), Miguel Falomir (viola) i Yolanda Bueso (violoncel) 

Entrada: 5 euros. Més informació

 

Club de Viatges d'Acció Cultural

 
 
 
     

“Jo soc divinament tocat de l’ala, nou Prometeu de Port Lligat”: Amb Dalí pel seu Empordà
6 i 8 de desembre. 275,00 € per plaça

La mar i la muntanya s’entrellaçaren; sabors campestres i aromes nàutics acoblats: rogallosos monts aspres, luxuriants boscos espessos, històriques ruïnes glorioses, viles, castells, camps, platges, ports... . Més informació


Carnestoltes rurals de Navarra
Del 24 al 27 de gener. 295,00 € per plaça

Carnestoltes rural amb els veïns de Zubieta. Assistirem a les tradicions més ocultes d'estes festes. Acudirem a la “arreplega de puxkas”, on els joaldunak van per les cases del poble arreplegant viandes per a l'esmorzar. . Més informació

     

El programa de viatges, excursions i visites (coordinat per Alfons Llorenç) està pensat des d’una perspectiva de promoció de la nostra llengua i descobriment de la nostra cultura. El Club de Viatges d'ACPV combina la professionalitat de l’experiència, el caràcter cultural i el suport efectiu a l’entitat.

 

Acció Cultural Comarques

 

Concert d'Isaac Martín i Blaubarba a Pedreguer

Divendres 5 de desembre, a les 20.30h al Casal Cultural Jaume I de Pedreguer. Concert de Jazz Contemporani. Entrada gratuïta.
Més informació

Concert de música balcància amb Besarabia a Ontinyent

Dissabte 6 de desembre, a les 19.30h a la Fundació Salvador Mollà a Ontinyent. Podeu comprar les entrades anticipades al Casal Jaume I o a la Llibreria. El preu és de 4 euros. En taquilla les podreu trobar a 6 euros.Després del concert, podreu sopar amb els músics. 
Més informació

Inauguració de l'exposició "100 anys de l'Acte d'Afirmació Valencianista i de la Mancomunitat de Catalunya" a Betxí

Dimarts 9 de desembre, a les 11.30h a l'Auditori Municipal de Betxí, Avinguda Joaquim Dulade 10
Alfred Remolar, alcalde de l’Ajuntament de Betxí.
Antoni Royo, coordinador comarcal d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV).
Més informació

 

Octubre Centre de Cultura Contemporània

 

 

Agenda de desembre

Descarrega't l'Agenda en PDF

No em demais que et faci un petó, perquè te’l faré, d’Albert Espinosa

Dimecres 10 de desembre a les 20.00h a la Sala d'actes

Barcelona Escenari 2014
Albert està a punt de casar-se amb Helena, però, quan només manquen uns dies, comença a dubtar si realment la vol. El temps passa i, per a evitar parlar amb ella, s’apunta a un curs de guitarra amb nois especials. 
Més informació  

Brossa Quartet i Judit Neddermann

Dijous 11 de desembre a les 20.00h a la Sala d'actes

Barcelona Escenari 2014
Presenten "Viatge d'hivern", de Franz Schubert 
El cicle de lierder “Viatge d’hivern” (Winterreise) fou escrit per Franz Schubert en l’últim any de la seva vida (1828) i representa per bellesa i depuració tècnica una de les grans obres del romanticisme i de la música clàssica.
Més informació