Correllengua a l'Alcoià i el Comtat

Dilluns 4 d'octubre

Alfafara

9.30 h. Rebuda de la Flama al col·legi i cercavila fins “ La Mateta” . Lectura del Manifest i esmorzar organitzat per les mares i l'Ajuntament.

Agres

10.30 h. Rebuda de la Flama al col·legi i cercavila fins "l’Assut". Lectura del Manifest i esmorzar organitzat per les mares i l'Ajuntament.

Beniarrès

11.00 h. Rebuda de la Flama al col·legi i cercavila.

Gaianes

12.00 h. Rebuda de la Flama al col·legi i cercavila fins “La Creu”. Lectura del Manifest i esmorzar organitzat per les mares i l'Ajuntament.

Dimarts 5 d'octubre

La Canyada i Beneixama

Cocentaina

15.30 Actuació d'un contacontes al Palau i concentració de tots els centres de la població, inclosos els concertats.

Dimecres 6 d'octubre

L’Alqueria, Benimarfull, Planes

Dijous 7 d'octubre

Alcoi

En tots els Col·legis d’Alcoi, ens esperen en el pati per rebre la Flama i l’actuació de Jordi Carbonell, sempre divertida, que aquest any ens contarà alguna Rondalla d'Enric Valor, toquen el tabal i les xirimites el “Grup Sant Jordi” i ens acomiaden fins el proper any després de la participació d’alguns alumnes amb la lectura del Manifest i de frases sobre la Llengua, la Flama i aquest any sobre Enric Valor.

9.15 Sagrada Familia
10.15 Miguel Hernandez
11,00 Tomàs Llacer
15.30 Sant Vicent

Divendres 8 d'octubre

Alcoi

9.00 Romeral
10.15 Horta Major
11.00 IES Andreu Sempere
13.00 IES Pare Vitória

L’Orxa

15.30 h. Rebuda de la Flama al Col·legi i cercavila per tot el poble acompanyats de tabals i xirimites , tornada al Centre on els alumnes ens prepararan una sorpresa sobre Enric Valor i llegirem el Manifest.

Camp de Mirra

10:00. Rebuda de la Flama al Col·legi i cercavila fins “la creu”. Lectura del Manifest.

Muro

10:00. Rebuda de la Flama acompanyada de xirimites i tabals i recorregut d'aquesta de Centre a Centre. Coordinat desde l’Ajuntament i les associacions de Muro.

Castalla

11:00. Cercavila des de l'Institut de Castalla fins el CP Rico Sapena. Lectura del Manifest infantil a la “Glorieta”. A continuació cercavila fins la Casa d'Enric Valor, lectura del Manifest 2010 i representació de l'obra “El jugador de Petrer”, d'Enric Valor pel grup “Titelles de la reserva”.

Dissabte 9 d'octubre

Tibi

L’Ajuntament i el Col·legi fan la festa al carrer en la participació de monitors que fan jocs, conten rondalles i tot el poble participa en la rebuda de la Flama, col·labora Pere Vidal en la Coordinació.

 

Actes tancants en aquests moments.

 
 
 
 
 
 
 
 

Acció Cultural del País Valencià © 2010 - Quinze anys de Correllengua al País Valencià