Correllengua al Camp de Túria

Correllengua escolar

Setmana del 4 al 8 d’octubre

La Flama de la llengua visitarà de nou fins un total de 8 col·legis de la nostra comarca. Uns 3000 nens del Camp de Túria participaran en la 15a edició del Correllengua que estarà dedicada a la figura del mestre de Castalla Enric Valor. Llorenç Giménez i Dani Miquel seran els encarregats de donar a conèixer aquest homenot de la nostra cultura i de difondre les seues cèlebres rondalles.

     


Divendres 1 d’octubre

19’00 h. Seu del Casal. Documental + Sopar + Concert.
La Flama del Correllengua arriba al Camp de Túria. Celebrarem aquesta fita amb el visionat de“Més enllà del mur. Cançons contra l’apartheid”. Aquest documental narra l’experiència viscuda a terres palestines per la Primera Brigada de Músics, formada per Obrint Pas, Pau Alabajos, Cesc Freixas i Nabil. Comptarem amb la presència de Pau Alabajos i membres d’Obrint Pas.
En acabar el documental hi tindrà lloc un sopar a preu popular.

Tot seguit concert de Pau Alabajos (preu del sopar+concert 5€)

Participa en l’organització d’aquest acte: l’Assemblea de joves del Camp de Túria-CAJEI

 
 


Divendres 8 d’octubre

17’30 h Seu del Casal. Concert amb Dani Miquel. El contacontes i cantacançons de l’Alcúdia visitarà el Casal per cloure el Correllengua infantil a la nostra comarca. Dani Miquel interpretarà l’espectacle “Els barrets de Valor” així com cançons del seu darrer disc “Musiqueries”. Esteu tots convidats.

 

 

 

Divendres 22 d’octubre

22’30 h Seu del Casal. Concert.
En acabar de sopar gaudirem de la música de Rafa Xambó, que presentarà a la nostra comarca el seu darrer treball “Andanes” guardonat pel Col·lectiu Ovidi Montllor com al millor disc de cançó d’autor 2010. A més la cançó “A Glasgow”, del mateix disc, va guanyar el premi a la millor lletra. No t’ho perdes!

 

 

Actes tancants en aquests moments.

 
 
 
 
 
 
 
 

Acció Cultural del País Valencià © 2010 - Quinze anys de Correllengua al País Valencià